Aktuelno

Саобраћајном институту ЦИП друга награда 26. Међународног салон урбанизма у Нишу

10. 11. 2017

Саобраћајном институту ЦИП друга награда 26. Међународног салон урбанизма у Нишу

Саобраћајни институт ЦИП ове године освојио је другу награду 26. Међународног салона урбанизма у Нишу у категорији Регионални просторни планови и планови подручја посебне намене, за Просторни план подручја посебне намене инфраструктурног коридора железничке пруге Београд - Суботица - државна граница (Келебија).

detaljnije
Sve vesti

Pošalji prijatelju

O nama

Milutin IgnjatovićPoslovnom politikom usmerenom ka budućnosti Saobraćajni institut CIP je danas jedna od najvećih i najznačajnijih istraživačko-projektantskih i inženjering kompanija u Republici Srbiji, pouzdan partner državnim institucijama, domaćim i stranim kompanijama, fakultetima i agencijama.

Tokom dugogodišnjeg poslovanja stekli smo veliki ugled na tržištu zahvaljujući bogatom iskustvu afirmisanih stručnjaka, ali i stalnim razvojem istraživačkog rada i ulaganjem u mlade i talentovane stručnjake. Razvoja nema bez investicija u znanje, i zato je za nas ulaganje u mlade i talentovane kadrove tradicionalno jedan od prioriteta. Ostali smo sinonim za visoku koncentraciju tehničkih znanja i tim vrhunskih stručnjaka koji su spremni da pronađu najracionalnija rešenja za najkomplikovanije projekte.

Optimalnim spojem dugogodišnje tradicije i iskustva, sledeći svetska dostignuća i trendove, postali smo formula poslovnosti, kvaliteta, brzine i poverenja. Uspeli smo da ostanemo u vrhu svetskih projektantskih kompanija sa jednako dobrim rezultatima u projektovanju i u naučno-istraživačkom radu.

Tradicija je za nas čvrst temelj uspešnog poslovanja i zahvaljujući dosadašnjim poslovima uživamo veliko poverenje na tržištu. Ona je za nas i svojevrsna obaveza da u budućnosti ostanemo vodeća kompanija u zemlji u delatnosti kojom se bavimo.

Milutin Ignjatović

Generalni direktor,
Milutin Ignjatović, dipl. inž.